THE BASIC PRINCIPLES OF VERIFICARE ISTORIC AUTO

The Basic Principles Of verificare istoric auto

The Basic Principles Of verificare istoric auto

Blog Article

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați web page-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web site-ului nostru.

In Europa, una din sase masini a fost implicata intr-un accident major. Verifica istoric auto pentru a fi sigur ca ceea ce cumperi este conform asteptarilor. Verificarea istoricului iti poate dezvalui aspecte importante pe treatment nu le-ai sesizat la testarea masinii, mai ales daca nu esti professional in industria auto. VERIFICA ORICE MASINA AICI!

Suntem parteneri ai operatorilor internationali - Agentia de Siguranta si Supervizare in Trafic, in speta cu operatorul uneia din cele mai mari baze de day de provider autorizat (VOSA). Te rugam sa iei in calcul faptul ca intotdeauna dezvaluim sursele din treatment obtinem informatiile. Datele pe care le prelucram pot fi extrase simultan din doua organizatii diferite cum ar fi VOSA si Oficiul pentru Protectia Consumatorului, dar vom mentiona sursa doar in cazul celei de-a doua.

Aceasta aplicatie este considerata utila pentru detinatorul sau viitorul proprietar al unui vehicul, deoarece ii ofera posibilitatea de a verifica autenticitatea kilometrajului raportat.

De asemenea, aplicatia RAR iti ofera posibilitatea de a verifica si gradul de poluare al vehiculului, astfel incat sa poti lua in considerare impactul asupra mediului inainte de a lua o decizie.

Insa, daca doresti sa afli mai multe detalii si aspecte importante despre o masina SH pe treatment urmeaza sa o cumperi, poti opta pentru update-ul la versiunea platita.

Unele dintre aceste masini vor fi fost avariate sau descompletate in mod intentionat in timp ce altele vor fi in stare perfecta. Acelasi lucru este valabil pentru masinile detinute de companii de inchiriere de masini; nu exista nicio regula atunci cand vine vorba de starea lor tehnica. Cu toate acestea, judecand dupa numarul de persoane treatment au inchiriat si condus aceste vehicule de-a lungul anilor, fiecare persoana dupa abilitatile si experienta sa, va puteti imagina ca starea acestor masini nu este prea buna.

Indiferent de aplicatia pe care o vei alege, este esential sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a lua o decizie importanta.

In furthermore poti gasi imagini cu masina avariata in vreme ce ea poate fi prezentata fara accidente. Te rugam sa iei in calcul faptul ca, in cazul in care raportul gratuit nu contain imagini, nici raportul platit nu le va incorporate. Cod QR

Unde să verifica seria de sasiu/numărul VIN? Puteți verifica seria de șasiu online (prin intermediul serviciilor electronice) folosind administrația guvernamentală sau rapoartele comerciale. Raportul autoDNA

Asadar, verificarea corectitudinii kilometrajului unei masini SH este esentiala inainte de a o achizitiona. Foloseste diferite mai multe informatii metode si servicii on-line pentru a obtine informatiile necesare si nu ezita sa ceri ajutor profesionist daca ai nelamuriri.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de 17 caractere treatment identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, comparable cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

Daca esti pasionat de masini si vrei sa afli mai multe detalii despre un anumit vehicul, este critical sa cunosti ce este seria de sasiu sau VIN. Seria de sasiu sau Auto Identification Amount este un cod unic atribuit fiecarui vehicul si reprezinta o identitate individuala pentru masina.

Datele produce pe acest web-site sunt activităţile derulate la RAR şi numărul de kilometri înregistraţi în bordul maşinii (kilometri regăsiţi în baza de date a RAR sau a staţiilor ITP autorizate), existenţa/valabilitatea cărţii de identitate a vehiculului, câteva day tehnice şi de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.

Report this page